Zeppelin voli ponedeljak #5

Postoji izreka Abrahama Linkolna koja kaže:

Ako mi daju 6 sati da isečem drvo, prvih 4 ću provesti oštreći sekiru.

Ova izreka nas uči koliko je priprema bitna u životu. Bilo da govorimo o poslu, putovanju ili nekoj drugoj aktivnosti, jako je bitno dobro se pripremiti i opremiti.

Priča koja sledi, bazirana je na istinitom događaju. Jedan deo Zeppelin ekipe je tokom ovog vikenda punog posla imao gostovanje u Šumadiji. Na nekih 6 km od Topole, naš verni Fiat Doblo je odlučio da odbije poslušnost. Čudna stvar se dogodila sa ručicom menjača. Dok smo pokušavali da shvatimo šta se desilo i može li se popraviti, počeo je jak letnji pljusak „iz vedra neba“. Nemoćno gledanje u ručicu menjača koja nema nikakvu funkciju, prekinulo je kucanje na prozor momka za koga ćemo saznati da se zove Darko i koji od je od svih puteva u Srbiji, naišao na svoju mini dramu baš na 2 metra od naše. Njemu se, zapravo, umalo otkačio prednji levi točak. Jedan od šrafova je spao, a ostali su se dosta odvrnuli. Njegov pravi problem je u tome što nije imao ključ za točkove. Bez razmišljanja smo mu pozajmili ključ i nastavili da se bavimo našom situacijom. Ispostavilo se da nemamo nikakvu šansu da rešimo problem bez pomoći majstora, a u tom trenutku se desila ona stvar koja ljubazno podseća da lepota Srbije nije samo u prirodnim atrakcijama, već i u dobrim ljudima. Darko je odlučio da mora da nam pomogne i da neće da ode sa svojim popravljenim vozilom, sve dok se ne uveri da je i naš problem rešen. Darko nas je odšlepao do majstora (skoro čitavih 10 km), pravio nam je društvo dok se majstor bavio svojom magijom, ali poenta cele ove priče nije u dobroj duši prolaznika, već u samom početku teksta.

Uvek biste trebali proveriti da u kolima imate osnovne stvari. Ne zato što ćete biti čisti pred zakonom ili zato što ćete uštedeti novac, već da bi mogli sami sebi da pomognete u svakoj situaciji. Baš sa tim u vezi, kao što je moj kolega Boris napomenuo majstoru, Darku i svim ostalim ljudima koje je sreo tokom našeg kratkog zaustavljanja, Zeppelin Pro se bavi reklamnim materijalom i biznis poklonima, a za sezonu pred nama spremili smo neke automobilske gedžete, koje jednostavno moramo da Vam predstavimo i ovom prilikom.ž

Wheel

 

3216180_0013216180_002

Ovaj set ručnih alata je idealan i neophodan za svakoga ko je često na putu. Omogući će Vam da popravite ili razradite većinu sitnih stvari koje odluče da je vreme da  vam naprave problem. Lepo se i lako brendira, pa Wheel može biti idealan reklamni materijal, odnosno odličan biznis poklon vaše firme.

Multi

3206010_001

Višenamenski alat koji ima 11 funkcija i može se koristiti kao privezak. Super se slaže sa laserskom gravurom, koja je naš omiljeni način brendiranja reklamnog materijala. Multi će od svakog korisnika napraviti čoveka spremnog na sve izazove koje priroda stavi pred njega.

Car Emergency Torch – Auto Lampa

p513.722__d_100 p513.722__m_400

Ova lampa je jedan on omiljenih noviteta koje smo vam pripremili za ovu godinu. Ozbiljan saputnik svakog putnika. Lampa ima 3 različita režima rada. Opremljena je trepćućim crvenim svetlom, kontantnim crvenim svetlom i belim svetlom standardne baterijske lampe. Zatim, ovaj vaš novi omiljeni gedžet ima i magnet kako bi se lakše postavila na auto ili bilo koju drugu metalnu površinu.

Srećan put svima i ostajte dobri i bezbedni do sledećeg divnog ponedeljka,

Srdačan pozdrav,

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.