Biznis pokloni poznatih brendova CERRUTI 1881, CACHAREL, NINA RICCI, UNGARO…

Zeppelin Pro je zvanični distibuter korporativnih poklona za poznate brendove: Nina Ricci, Cacharel, Cerutti 1881 i Ungaro. Ove luksuzne biznis poklone možete kupiti na stranicama našeg sajta ili kod nas direktno.  Jedinstveni korporativni pokloni se isporučuju sa međunarodnom garancijom od dve godine. Neki mogu biti i personalizovani sa vašim imenom i logoom.

cL

U našoj raznovrsnoj ponudi možete odabrati i iskombinovati prigodne poklone za Vaše poslovne partnere. Jezgro naše kolekcije je širok opseg prelepih poklona. Oni uključuju vrlo popularne Christian Lacroix satove ili setove sa olovkom, zatim poslovne olovke, vizitare, pribor za sto, džepne kalkulatore ili otvarače za pisma.

Imajući ime kompanije ili logo brenda na upečatljivom položaju ispred nekih ključnih partnera može imati velikog marketinškog uticaja. Svi poslovni pokloni su pogodni za graviranje i dodavanje boja vaše firme ili logoa. Lični pečat, zajedno sa funkcionalnošću i kvalitetom proizvoda, omogućava da se vaši korporativni pokloni čuvaju i da ih primalac koristi godinama, držeći vaše ime u svojim rukama gotovo svakodnevno.

Naša kolekcija takođe uključuje i veliki asortiman dodataka iz svakodnevnog života. Savršeni pokloni mogu biti i kvalitetni posrebreni proizvodi, koji su pogodni za graviranje. Svakom poslovnom partneru bi se dopao dobar bar pribor, flaša šampanjca ili ramovi.

Ungaro u svojoj ponudi ima sve što je potrebno savremenom muškarcu. Preko satova, pribora za pisanje ili malih kožnih proizvoda do torbi za poslovne puteve ili kišobrana. Kada vaš klijent ili partner ide na neki put ili mu zatreba kišobran usred tmurnog kišnog dana, dozvolite da zapamti vaš brend sa proizvodima koje ste mu dali.

S druge strane, Nina Ricci ima sve što treba mladoj, poslovnoj ženi. Prelepi novčanici, divnih boja, jednostavno ukombinovani sa vašim logoom ili pribor za pisanje, privesci i futrole za mobilni i tablet.

Poslovni poklon opisuje naš stav i govori o poštovanju prema klijentu ili partneru. Darovanje je zaista neizostavni deo poslovne kulture!

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.