Zeppelin voli ponedeljak #6

Sezona je stigla! Sezona je tu!

U našem svetu, svetu reklamnog materijala, sezonom se smatra period od 01.09. pa do kraja godine. Svaka sezona ima svoj vrhunac, period od 2-3 nedelje, kada je gužva najveća, a taj trenutak je nemoguće predvideti, zato što zavisi od previše stvari na koje nemamo uticaj. Takođe, trendovi se menjaju, pa su ti sezonski udarci sve kraći i sve intenzivniji, a sa druge (dobre) strane, sve veći broj naših klijenata je probao ono o čemu pričamo od prvog dana. Sve veći broj klijenata razmišlja ranije o nabavci i svoju porudžbinu koja je neminovna, rešava pre decembra, dok su lageri popunjeni, a majstori štampari jakih živaca i mirne ruke.

Zeppelin Pro i ovu sezonu dočekuje potpuno naoružan u svakom pozitivnom smislu te reči. Kao što smo spremni za svaki novi ponedeljak, tako i sezonu dočekujemo potpuno spremni sa novim artiklima i stvarima za koje smatramo da će doneti pravu revoluciju i koje će ove ili neke naredne godine potpuno reformisati ono što sada znamo kao reklamni materijal. Zeppelin sa svojim dragim saradnicima već godinama pokušava da unese neku novu energiju u svet koji su nekada činili samo tvrdi rokovnik i olovka. Lično smatram da će doći dan kada će se dvoje direktora ili predstavnika firme naći na sastanku, razmeniti poklone i da će i jedna i druga strana dobiti nešto što do sada nisu videli na našem tržištu.

U želji da takve dane približimo, radili smo na uvozu velikog broja novih stvari, o njima ćemo tek posebno pričati u narednim nedeljama, a nadam se da ćete ove godine svi iskoristiti priliku koja ne košta baš ništa. Vrata naše firme su otvorena za sve ljude dobre volje, koji polako, ali sigurno pripremaju svoju novogodišnju nabavku. Svako je dobrodošao da se najavi, dođe, sedne sa svojim savetnikom i barem malo sebi približi sve ove novitete, jer složićete se da je jedno slika u katalogu ili na sajtu, a sasvim druga priča je kada neki artikal vidimo uživo. Tu smo za vas, bilo da vam je potreban savet za neku proslavu ili manifestaciju ili vam zapravo treba neko ko će u određeni, srtiktni budžet da uklopi što više različitih stvari.

Molim Vas da i ovog ponedeljka odvojite 5 minuta od svog jutra i pogledate naše predloge za kreiranje dobrog materijala koji može lepo predstaviti vašu firmu.

 

Električni otvarač vinskih boca

p911.392__b_5

Ovaj fenomenalni novi artikal će svakome bitno olakšati život i ostavti ozbiljno dobar utisak na sve prisutne. Uređaj se lako puni putem USB-a, a dolazi u lepoj, deskriptivnoj poklon kutiji.,

Powerbank privezak od 1000 mAh

p324.190__d_100

Privezak i powerbank 2 u 1, mali uređaj koji će vam spasiti dan u nekoj situaciji kada vam nedostaje svega 15-20 % baterije na telefonu dok stignete do kuće ili firme. Pored toga što je ovo lep privezak, koji na svoje aluminijumsko kućište lepo prihvata gravuru, on može poslužiti i kao eksterna baterija koja puni sve mobilne uređaje.

H2o, flašica za vodu

4105720_001

Flašica od 550 ml, napravljena od plastike koja je 100 % BPA free, odnosno, od plastike koja je predviđena za višestruku upotrebu i može se koristiti više puta bez briga koje regularna plastika može izazvati. Flašica dolazi u različitim bojama, veoma je pogodna za brendiranje, a primene su joj višestruke.

Do sledećeg ponedeljka, do novih i svežih vesti, budite pozdravljeni i gledajte da ovu nedelju iskoristite na najbolji mogući način.

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.