Zeppelin voli ponedeljak

Ponedeljak.

Dan koji, kao nijedan drugi u nedelji, izaziva velike podele među ljudima. Dan koji neki baš ne vole, a neki vide kao prvi dan nove nedelje, nedelje koja će biti bar malo bolja od prethodne, ali i malo lošija od svake naredne.

Kojoj god grupi da pripadate, činjenica je da ponedeljkom imamo najviše snage i energije, pa sam se ja odlučio da ponedeljak bude moj specijalni dan za obraćanje obožavaocima, koji će baš danas, bili pospani ili entuzijastični, imati najviše koncentracije da me isprate i obrate pažnju na ono što želim da im prenesem.

Sada više nema nikave dileme i nije nikakva tajna. Posada Zeppelin-a voli ponedeljak, a ovaj topli avgustovski ponedeljak, posvetićemo priči o pripremi za hladne i (nadamo se) pune snega prednovogodišnje dane.

Ove godine smo rešili da naše verne klijente stavimo na najintenzivnije slatke muke do sada, a verujemo da će dobri ljudi koji nam ukažu poverenje i posete nas po prvi put biti oduševljeni raznovrsnošću i sjajnim, bogatim izborom koji ćemo staviti pred njih.

Baš sa tim u vezi, iskoristiću ovaj ponedeljak (kao i svaki sledeći), da Vam predstavim neke od mnogih divnih noviteta od kojih ove godine očekujemo da zablistaju i koji bi Vašu firmu trebali da predstave na najlepši način.

 

Remo
3754110_001

Bežični punjač mobilnih uređaja, izuzetno pogodan za brendiranje digitalnom štampom. Ovaj uređaj omogućuje da vaše mobilne ljubimce punite bez upotrebe kabla, potrebno je samo da spustite telefon na Remo i magija počinje. Naravno, neophodno je da Vaš telefon podržava bežično punjenje, mada i za to ćemo imati lek u narednim nedeljama.

Sigurno je da će ovako lep uređaj naći svoje mesto na svakom stolu, u svakoj kancelariji, a to je jedna od najbitnijih stvari prilikom izbora poklona.

Grey5402015_001

Drugi artikal koji želim da predstavim u današnjem obraćanju je šestopanelni Grey kačket, pepeljasto sive boje. Sa modne strane, kačket se lako uklapa uz sve artikle, ali posebno treba obratiti pažnju na njegovo fenomenalno uklapanje sa prslukom ili jaknom iz Nord kolekcije o kojoj ćemo naknadno pisati u narednim nedeljama (kada se malo približe hladni dani).

Artikal je idealan za vez, a za kratko vreme koje je proveo u našoj ponudi, pokazao se kao odličan domaćin različitim logotipima. Jednostavno, sve se lepo uklapa uz ovu sivu nijansu.

 

Nimbus

4004760_002

Kišobran Nimbus je jedan od naših glavnih aduta kada pričamo o artiklima koji za više nego povoljnu vrednost daju jako dobar kvalitet. Rečima mog starijeg kolege:  „ovo je kišobran više klase, po ceni srednje ili čak niže klase.“ Nimbus nam dolazi u 7 sjajnih boja (siva, plava, rojal plava, crvena, svetlo zelena, narandžasta i bela).

 

Želim vam lep početak radne nedelje!

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.