Reklamni kačketi

Kačketi predstavljaju popularan odevni predmet koji, kada se lepo izvede, predstavlja odličan reklamni artikal.

Reklamni kačketi su moderan poklon koji je namenjen svim generacijama. Izaberite model, boju i odaberite reklamnu poruku koju želite da vide svi.

Kačkete najčešće brendiramo koristeći vez ili sito štampu. Sito štampa na kačketima je uvek lepa, ali se mora napomenuti da vez nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa ga uvek rado preporučujemo.

Artikli iz ove kategorije su namenjeni potrošačima koji pribegavaju sportskom stilu odevanja. Imamo veliki izbor modela i boja, pa Vas pozivamo da se prepustite mašti na volju i izaberete šta Vam odgovara.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 15 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.