Reklamni duksevi

Reklamni duks je odličan modni detalj za firme koje neguju opušten stil odevanja zaposlenih.
Obucite vašeg zaposlenog u lep duks sa kapuljačom, sa dobrim vezom i veoma lako ćete od njega dobiti super reklamu na putu od posla do kuće, u autobusu ili gde god da ga put nanese.

Veliki izbor modela pogodan za prelazne periode godišnjih doba preko laganih uniformi.
Brendiraju se vezom, preslikačem.

Prikazano 1–12 od 18 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.