Reklamne šolje i činije

Promo šolje, iliti, šolje sa logom firme, su i dalje među najpopularnijim artiklima u svetu reklamnog materijala. Štampa na šoljama može da uključuje i štampu sa logom i printom po vašoj želji koja se može naći na radnim stolovima zaposlenih, ali i na mnogim drugim mestim, time obezbeđujući da vaš brend ne bude samo deo svakodnevnice vaše ciljne grupe, već da im bude rutina da svaki dan počne sa vašim logom pred njihovim očima.

Reklamne šolje

Reklamne šolje karakteriše ih veliki izbor oblika i dimenzija. Brendiranje se radi tehnikom pečenja preslikača koja omogućava korišćenje velikog broja boja i tako vašu šolju ili činiju čini jedinstvenom.

Štampa na šoljama

Štampa na šoljama podrazumeva digitalni print bilo kojih slika ili logao u boji ili u crno belom printu.

Štampa na šoljama cena

Kada je u pitanju štampa na šoljama cena zavisi od izbora modela reklamne šolje, količine reklamnih šolja na kojima će biti radjena štampa. Za više informacija nas pozovite.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 66 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.