Reklamne šolje i činije

Promo šolje, iliti, šolje sa logom firme, su i dalje među najpopularnijim artiklima u svetu reklamnog materijala. Šolja sa logom i printom po vašoj želji se može naći na radnim stolovima zaposlenih, ali i na mnogim drugim mestim, time obezbeđujući da vaš brend ne bude samo deo svakodnevnice vaše ciljne grupe, već da im bude rutina da svaki dan počne sa vašim logom pred njihovim očima.

Reklamne šolje karakteriše ih veliki izbor oblika i dimenzija. Brendiranje se radi tehnikom pečenja preslikača koja omogućava korišćenje velikog broja boja i tako vašu šolju ili činiju čini jedinstvenom.

Prikazano 1–12 od 76 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.