Štampanje majiica - Reklamne majice

Štampa na majicama predstavljaja najčešće korišćeni reklamni materijal u oblasti tekstila.

Reklamne majce imamo u različitim kvalitetima, pa tako možete birati između tanjih majica koje se preporučuju za leto ili pak jače majice, 180 gramskog pamuka, koje se mogu koristiti u svim situacijama i prilikama.

Ogroman izbor boja uz mogućnosti jako kvalitetne štampe na majicama koju Zeppelin Pro pruža, čini reklamne majice veoma traženim artiklom.

Štampa na majicama

Štampa na majicama podrazumeva štampu logoa firme, slike, amblema, teksta  i drugih aplikacija. Štampanje majica je moguće radi u boji ili u crno beloj štampi. U zavisnosti od pdabira modela reklamne majice dajemo predlog odabira vrste štampe.  U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor modeal majica spremnih za štampanje, dovoljno je da odaberete količinu i odogovarajuće veličine reklamnih majici i poručite telefonom.

Štampanje majica cena

Kada je u pitanju cena šatampanja majica, ona se kreće od 1.59€ za štampu na pamučnim, takozvanim T-shirt majcama za muškarce i žene pa do  7€ za štampu na majicama sa kragnom (Polo majicama) visokog kvaliteta. Na cenu štampe na majicama ne utiče boja majice kao ni veličina odabranog modela reklamne majice.

 

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 35 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.