Cegeri i reklamne kese

Kod nas u firmi Zeppelin Pro, izbor reklamnih kesa je izuzetno veliki i predstavlja pravu slatku muku za naše saradnike.

Bilo da Vam trebaju male kese za kutijice od nakita ili kese A4 ili A5 formata, dobro pretresite ovu kategoriju ili pozovite vašeg komercijalistu i pitajte. Ovde možete naći biorazgradive kese, pamučne kese, kese od jute i mnoge druge.

Ukoliko među ponuđenim kesama ne možete naći pravu, slobodno pošaljite upit sa objašnjenjem kakvu kesu želite, velike su šanse da Vam možemo napraviti jedinstvenu reklamnu kesu, po vašim specifičnim uputima.

Nudimo veliki izbor kesa koje mogu biti brendirane imenom ili logom Vaše firme i na taj način postaju funkcijonlne reklamne kese koje mogu biti najlonske, papirne i kartonske.
Reklamne kese koristimo gotovo svakodnevno i kao takve predstavljaju odličan reklamni alat koji neče ostati nezapažen.

Danas je nemoguće zamisliti bilo koju kupovinu, a da nam se pri vraćanju kusura ne izda roba upakovana u kesu. Kao takva, kesa može biti najidealniji reklamni material. Velike firme imaju u vidu izradu što boljih kesa, kako bi se osigurali da će kroz dobar kvalitet kesa, dobiti ujedno i dobar reklamni material koji će se koristiti do njegovog uništenja.

Cegeri

Cegeri su torbe izradjene od platna koje imaju višestruku namenu. Cegeri imaju veoma dugu tradiciju jer podaci govore da su se torbe ovog tipa proizvodile i koristile još u srednjem veku kada su se najčešće pravile od konoplje. Danas, cegeri imaju višestruku namenu. Prvenstveno se koriste prilikom odlaska u kupovinu i služe za nošenje namirnica. Medjutim, kako se modni trendovi menjanju cegeri dobijaju sasvim drugu dimenziju i postaju veoma cenjeni modni detalj. Cegere danas možete videti i raznim bojama, sa raznim printovima, raznih veličina koji su napravljeni sa namenom da doprinesu outfitu.

Međutim cegeri su zadržali svoju primarnu upotrebu, a to je korišćenje prilikom kupoivne te sve više firmi se okreće brendiranjem ovih vrsta torba koje koristi kao reklamni materijal. Reklamni cegeri su veoma popularni i ne koriste ih samo veliki brendovi već i male i srednje trgovinske radnje koje svesno razmišljaju o svom brendig putu. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbora cegera i reklamnih kesa koje vam mogu pomoći ne samo da vaš brend izdvojite iz mase drugih već i da svojim mušterijama izajednici pokažete da brinete o okruženju.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 58 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.