DOBRO DOŠLI NA SAJT FIRME ZEPPELIN PRO! UŽIVAJTE U POTRAZI ZA VAŠIM SAVRŠENIM POSLOVNIM POKLONOM!

2018. – Zlatna godina za reklamni materijal

2018. – Zlatna godina za reklamni materijal

Niti ja volim da svima prezentujem i savetujem jedne te iste notese, USB-ove, olovke ili šolje, niti klijenti vole da svake godine poklanjaju i zauzvrat dobijaju jedne te iste poklone.

Upravo su velike promene u ovogodišnjem asortimanu i novi trendovi u svetu reklamnog materijala ono što me je podstaklo da ti se obratim ovim putem i mogu sa sigurnošću da kažem da i najtvrdokorniji članovi višečlanih komisija za nabavku reklamnog materijala ove godine neće imati srca da kažu: „Pa ovo je sve isto kao prošlih godina!“. Reklamni materijal nikada nije dosadan.

2018. godina donosi nam mnogo lepih tehnoloških gedžeta, dosta stvari će da sija i svetli, neke imaju tekstilne spoljne površine (da, čak i notesi će biti od tekstila), USB-ovi će biti brži i većeg kapaciteta, majice mekše, a torba otporna na lopove.

Pokušaću da izbegnem da ovaj blog liči na one reklamne gde ljudi gledaju da pomenu što veći broj artikala i izreklamiraju sve od plastične olovke do dobro očuvanog Punta, 2003. godište, KAO NOV.

Ipak, ne mogu da propustim priliku da se pohvalim opasno lepom Swan lampom koja je velikom brzinom osvojila kako naša, tako i srca klijenata, a siguran sam da će Kinetic powerbank, sa svetlećim logotipom zauvek redefinisati onu čuvenu kafić kombinaciju „Telefon-ključevi“ u „POWERBANK koji SVETLI-telefon-ključevi“.

Nove stvari stižu velikom brzinom, probaću da ti pišem češće, kako bih te obavestio o novitetima, nekim svojim razmišljanjima i stvarima koje očekujemo u budućnosti. Nadam se da ću ti se u sledećem javljanju pohvaliti i super novim portalom, na kome ćemo objediniti sve što ste oduvek želeli da znate o reklamnom materijalu, ali o tom potom.

Do sledećeg čitanja,

Branislav Milošević

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing