DOBRO DOŠLI NA SAJT FIRME ZEPPELIN PRO! UŽIVAJTE U POTRAZI ZA VAŠIM SAVRŠENIM POSLOVNIM POKLONOM!

Zeppelin voli ponedeljak

Zeppelin voli ponedeljak

Kojoj god grupi da pripadate, činjenica je da ponedeljkom imamo najviše snage i energije, pa sam se ja odlučio da ponedeljak bude moj specijalni dan za obraćanje obožavaocima, koji će baš danas, bili pospani ili entuzijastični, imati najviše koncentracije da me isprate i obrate pažnju na ono što želim da im prenesem.

Sada više nema nikave dileme i nije nikakva tajna. Posada Zeppelin-a voli ponedeljak, a ovaj topli avgustovski ponedeljak, posvetićemo priči o pripremi za hladne i (nadamo se) pune snega prednovogodišnje dane.

Ove godine smo rešili da naše verne klijente stavimo na najintenzivnije slatke muke do sada, a verujemo da će dobri ljudi koji nam ukažu poverenje i posete nas po prvi put biti oduševljeni raznovrsnošću i sjajnim, bogatim izborom koji ćemo staviti pred njih.

Baš sa tim u vezi, iskoristiću ovaj ponedeljak (kao i svaki sledeći), da Vam predstavim neke od mnogih divnih noviteta od kojih ove godine očekujemo da zablistaju i koji bi Vašu firmu trebali da predstave na najlepši način.

Remo

Bežični punjač mobilnih uređaja, izuzetno pogodan za brendiranje digitalnom štampom. Ovaj uređaj omogućuje da vaše mobilne ljubimce punite bez upotrebe kabla, potrebno je samo da spustite telefon na Remo i magija počinje. Naravno, neophodno je da Vaš telefon podržava bežično punjenje, mada i za to ćemo imati lek u narednim nedeljama.

Sigurno je da će ovako lep uređaj naći svoje mesto na svakom stolu, u svakoj kancelariji, a to je jedna od najbitnijih stvari prilikom izbora poklona.

Grey

Drugi artikal koji želim da predstavim u današnjem obraćanju je šestopanelni Grey kačket, pepeljasto sive boje. Sa modne strane, kačket se lako uklapa uz sve artikle, ali posebno treba obratiti pažnju na njegovo fenomenalno uklapanje sa prslukom ili jaknom iz Nord kolekcije o kojoj ćemo naknadno pisati u narednim nedeljama (kada se malo približe hladni dani).

Artikal je idealan za vez, a za kratko vreme koje je proveo u našoj ponudi, pokazao se kao odličan domaćin različitim logotipima. Jednostavno, sve se lepo uklapa uz ovu sivu nijansu.

Nimbus

Kišobran Nimbus je jedan od naših glavnih aduta kada pričamo o artiklima koji za više nego povoljnu vrednost daju jako dobar kvalitet. Rečima mog starijeg kolege: „ovo je kišobran više klase, po ceni srednje ili čak niže klase.“ Nimbus nam dolazi u 7 sjajnih boja (siva, plava, rojal plava, crvena, svetlo zelena, narandžasta i bela).

Želim vam lep početak radne nedelje!

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing