Zidni kalendari

Od kad je reklamnog materijala, od tad postoje i zidni kalendari.

Danas nudimo kalendare na kojima jedan mesec uz lepu sliku zauzima jednu stranu, imamo one na kojima 2 meseca staju na jednu stranu. Naravno, ponovo su u ponudi dobri, stari trodelni kalendari, sa crvenim pravouganikom koji obeležava tačan datum.

Kalendar, najprostije rečeno, omogućava da Vaš logo bude izložen 24 sata dnevno, 365 dana u godini i u tom smislu nema konkurenta u svetu biznis poklona.

Prikazano 1–12 od 50 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.