Kalendari - Zidni kalendari

Od kad je reklamnog materijala, od tad postoje i zidni kalendari.

Danas nudimo kalendare na kojima jedan mesec uz lepu sliku zauzima jednu stranu, imamo one na kojima 2 meseca staju na jednu stranu. Naravno, ponovo su u ponudi dobri, stari trodelni kalendari, sa crvenim pravouganikom koji obeležava tačan datum.

Kalendar, najprostije rečeno, omogućava da Vaš logo bude izložen 24 sata dnevno, 365 dana u godini i u tom smislu nema konkurenta u svetu biznis poklona.

Izrada zidnih kalendara sa logoom vaše firme

Brendiranje kalendara sa logoom elementima vizuelnog identiteta vaše firme doprinosi ne samo širenju svesti o vašem brendu već i o vašoj poslovnoj ozbiljnosti. Zeppelin izradjuje kvalitetne kalendare sa mogućnošću štampe na njima. U ponudi se nalazi veliki izbor modela sa već pripremljenim slikama ali ukoliko želite za vas možemo izradti kalendar sa printom koji odaberete.

Štampa na kalendarima

Za štampu na kalendarima se primenjuje najnovija tehnologija koja pruža visoki kvalitet slike prilikom štampe i boje su trajno utisnute tako da neće vremenom izbeldeti iako se kalendar drži na suncu ili vlažnim prostorijama. Kalendari su izradjeni od kvalitetnog papira koji pored čvrstoće obezbedjuje i visok sjaj odštampanih slika.

Kalendari cena

Cena kalendara za visi od izbora jednog od modela kalendara za koji se odlučite, tiraž kalendara kao i od toga da li se kupuje kalendar sa već pripremljenom štampom (slikama) ili je potrebno uraditi pripremu i brendirati kalendar.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 50 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.