Notesi i rokovnici

Rokovnici i notesi su pravi „veterani“ među reklamnim materijalom. Uprkos ubrzanom razvoju novih tehnologija, uprkos pametnim telefonima, tabletima i računarima, rokovnik je i dalje jako često viđen u rukama i na stolovima poslovnih ljudi na svim nivoima.

Datumirani ili ne, sa čisto belim ili žutim papirom, mali ili veliki – u našoj ponudi možete naći razne rokovnike i notese, pa Vas pozivamo da na osnovu slika ili uživo u izložbenom prostoru izaberete onaj koji Vama odgovara.

Rokovnike najčešće brendiramo pomoću suvog žiga (blindruk), s tim što je moguće raditi i sito štampu ili folijatisk (folijatisak) u srebrnoj i zlatnoj varijanti.

Prikazano 1–12 od 74 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.