Notesi i rokovnici

Notesi i rokovnici i  su pravi „veterani“ među reklamnim materijalom. Uprkos ubrzanom razvoju novih tehnologija, uprkos pametnim telefonima, tabletima i računarima, rokovnik je i dalje jako često viđen u rukama i na stolovima poslovnih ljudi na svim nivoima.

Datumirani ili ne, sa čisto belim ili žutim papirom, mali ili veliki – u našoj ponudi možete naći razne rokovnike i notese, pa Vas pozivamo da na osnovu slika ili uživo u izložbenom prostoru izaberete onaj koji Vama odgovara.

Rokovnike najčešće brendiramo pomoću suvog žiga (blindruk), s tim što je moguće raditi i sito štampu ili folijatisk (folijatisak) u srebrnoj i zlatnoj varijanti.

Notesi

Beležnice ili notesi (en. notes), kao što im i samo ime kaže su pomagala koja se koriste za hvatanje beleški i kratkih izjava, komentara ili zapisivanje ideja. Notesi se najčešće koriste u poslovne svrhe na sastancima ili u svakodnevnom radu i obavljanju dnevnih poslovnih aktivnosti. Takodje, notesi su dosta koršćeni i od strane studenata. Veoma su prigodni za zapisivanje beleški sa predavanja i kasnije učenje. Notesi se izradjuju od različitog materijala i mogu biti tvrdog i mekog poveza. Nešto kvalitetniji notesi su izradjeni od tvrdog poveza. Pojedini notesi imaju i mogućnost zatvaranja pomoću magneta ili čička u zavisnosti od materijala poveza, kako se ne bi otvarali i tom prilikom oštetili listove i beleške. U našoj ponudi možete pronaći preko 50 modela notesa. Notesi mogu brendirani odnoso na njima se može štampati te se mogu koristiti kao promo materijal ali i kao poslovni poklon.

Notesi cena

Kada je u pirtanju cena notesa, ona zavisi pre svega od odabira modela, tiraža notesa ali i od toga da li je potrebno raditi digitalnu štampu ili neku drugu vrste štampe na njima radi brendiranja. Pogledajte našu ponudu notes i pozovite nas!

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 77 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.