Reklamni rokovnici

Ozbiljni, lepi, elegantni… to su glavni atributi naših rokovnika. Možete birati između različitih dezena korica, na raspolaganju vam je čitava paleta boja, a svaki naš reklamni rokovnik ima veoma bogat knjižni blok u kome se nalaze vitalne informacije. Glavna razlika, na koju treba obratiti pažnju, je da li želite datumirani i nedatumirani rokovnik. I naravno, svi rokovinci su sa štampom vrhunskog kvaliteta.

Rokovnici za poklon vašim poslovnim partnerima su samo jedan od reklamnih materijala sa kojima ne možete da pogrešite.

Prikazano svih 12 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.