Novogodišnji poslovni pokloni – Kako izabrati poklon za Novu godinu za zaposlene i poslovne partnere?

O jednoj firmi mnogo govori i to kakav stav poslodavac ili šef, odnosno vlasnik kompanije ima prema svojim zaposlenima, kao i prema saradnicima i poslovnim partnerima sa kojima kompanija redovno sarađuje.

Za uspešno poslovanje i napredovanje jedne kompanije, važna je mreža zadovoljnih ljudi – od rukovodilaca, preko zaposlenih, do saradnika, poslovnih partnera i klijenata.

U ovom tekstu nećemo govoriti o tome šta je sve na dnevnom, redovnom nivou potrebno da bi se ovo ostvarilo i verujemo da svi koji uspešno posluju to već znaju. Govorićemo o poklonima koji se u posebnim prilikama poklanjaju upravo ovim ljudima. Pokloni za praznike, jubileje, rođendane i druge važne datume, predstavljaju još jedan mali znak pažnje koji vašim zaposlenima i poslovnim parterima pokazuje da mislite na njih i da sa njima želite da na neki način obeležite sve važne događaje.

Pokloni za Novu godinu

Kod nas se poslovni pokloni najčešće poklanjaju za Novu godinu. To je inače vreme radosti i darivanja, pa većina kompanija upravo tada priprema i daruje poklone.

Novogodišnji poslovni pokloni su odličan način da obradujete svoje zaposlene, saradnike, klijente i poslovne partnere. Ujedno, uz pomoć ovih poklona razvijate svoj brend koji će se naći u rukama i u vidokrugu velikog broja ljudi.

Zato vam dajemo nekoliko ideja šta možete pokloniti kako zaposlenima, tako i poslovnim partnerima i saradnicima koji su podjednako važni za uspeh vaše kompanije.

Tradicionalni poslovni pokloni – olovke, rokovnici, kalendari i privesci

Ono sa čim nikada nećete pogrešiti jesu olovke, rokovnici, privesci i slične sitnice. To je ono što će oraspoložiti vaše zaposlene, ali svakako savetujemo da uz to bude i nešto malo drugačije, odnosno originalnije. Možete izabrati neobičan oblik ili da pored logoa vaše firme štampate i neku zanimljivu poruku.

Isto važi kada poslovne poklone poklanjate saradnicima. Dakle, potrudite se da vaši pokloni budu originalniji i drugačiji, birajte kvalitetnije i zanimljivije, zato što će tada i najobičnija olovka i rokovnik imati mnogo veću vrednost i verujte da će osoba koja to dobije znati da ceni i da će to sigurno dugo čuvati. A poenta ovakvih poklona jeste da ostanu upamćeni.

Moderni poslovni pokloni za Novu godinu – bežični punjač ili držač za mobilni telefon

Bežični punjači su nešto što nam je svima potrebno u ovom veku. Dakle, bez telefona ne možemo da funkcionišemo, a znamo da smo vrlo često na kraju same baterije i bez mogućnosti da napunimo bateriju kablom. Zato bi bilo idealno da vaše zaposlene obradujete jednim originalnim i pre svega korisnim korporativnim novogodišnjim poklonom, odnosno bežičnim punjačem baterije.

Ukoliko su vaši zaposleni često u autu, onda jedan od novogodišnjih poslovnih poklona može biti i držač za mobilni telefon ili bluetooth slušalica, koje će koristiti u kolima.

Poslovne torbe – ekskluzivan novogodišnji poslovni poklon

Ukoliko do sada vašim zaposlenima niste obezbedili poslovne torbe, sada je prava prilika. To će biti torbe koje će moći da nose na posao ili kada se ide na neki poslovni put. Isto tako vašim poslovnim saradnicima i partnerima takođe možete pokloniti jednu od ovih torbi i time im pokazati koliko ih cenite.

Interesantni satovi i majice za mlađu ekipu i opušteniju varijantu

Zidni satovi takođe mogu da budu dobra ideja. Time im možete pokazati da cenite njihovo vreme. Takođe, možete da se opredelite i za satove koji stoje na stolu i koji su praktično ukrasni. Brendirajte ih i kupite neke u šarenim bojama sa neobičnim motivima i iznenadićete svoj mladi tim koji je očekivao tradicionalne poklone.

Naravno, uvek se možete opredeliti za majice ili neki drugi odevni komad (kačket, duks…). Možete uzeti klasičnu, brendiranu varijantu ili dodati neki lični pečat i time učiniti poklon unikatnim i zabavnim.

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.