DOBRO DOŠLI NA SAJT FIRME ZEPPELIN PRO! SPREMNI DA VAM I U 2023. GODINI BUDEMO NA RASPOLAGANJU ZA SVE POSLOVNE POKLONE KOJIMA ĆETE OBRADOVATI PARTNERE I SARADNIKE!!!

Zeppelin voli ponedeljak #3

Zeppelin voli ponedeljak #3

Različite su definicije timskog rada, mogao bih u nedogled da izlistavam generičke citate na tu temu, ali u našem slučaju, u slučaju firme koja ima nameru da bude lider na polju reklamnog materijala, timski rad je pojava velikog zajedništva kada je gužva najveća i kada treba završiti puno stvari u kratkom vremenskom roku.

Upravo zahvaljuljući vrednom radu u prethodnom periodu, a uprkos činjenici da samo tokom ovog vikenda timski radili samo na unapređivanju glasovno-kafanskih sposobnosti, ja sam i ove nedelje u mogućnosti da vam predstavim nekoliko noviteta, koji će učiniti da reklamni materijal i biznis pokloni vaše firme zablistaju.

Prvi artikal koji želim da predstavim ove nedelje je ranac Trail

Ovaj ranac sjajnih dimenzija 42 x 32 cm može da bude višestrko koristan, bilo da je za decu ili za odrasle. Na drugoj (desnoj) slici možete da vidite i da se ovaj ranac veoma lepo može spakovati u kompaktno pakovanje, koje se lako može odložiti bilo gde u kući i automobilu.

Drugi artikal na koji bih voleo da obratite pažnju je powerbank od 1000 mAh, koji je ujedno i privezak.

Ovaj powerbank vam možda neće napuniti telefon do 100%, ali može uvek da bude sa vama, kao privezak na ključevima. Kućište mu je aluminijumsko, idealno za lasersko markiranje i na kraju krajeva, može biti jako lep privezak, a usput veoma koristan. Onima koji bi pomislili da 1000 mAh nije dovoljno, samo bih voleo da kažem da nama powerbank u najvećem broju slučajeva i treba kako bi nam produžio trajanje baterije dok ne stignemo do kuće, a to je uglavnom sat, dva ili tri. Za takve potrebe, ovo je idealan artikal.

Za kraj današnjeg izlaganja, hteo bih još jednom da vam predstavim naš Custom program.

Presrećni smo što možemo da vam ponudimo da napravite privezak ili USB „od nule“, prema svojoj želji i u dimenzijama koje vama odgovaraju. Mogućnosti su beskrajne, bilo da želite metalni ili gumeni privezak/USB, a sve što je potrebno je da nam pošaljete logotip i neku okvirnu zamisao, a naši vredni dizajneri će odraditi ostalo. Jedno je sigurno – unikatan reklamni materijal, kakav ljudi do sada nisu videli, ostaviće utisak na svakog vašeg poslovnog saradnika.

Do sledećeg ponedeljka, do sledećeg čitanja,

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing